Het is zover: stem voor uw eigen pensioen! - Mijn Landbouw Pensioen
16504
post-template-default,single,single-post,postid-16504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Het is zover: stem voor uw eigen pensioen!

20 jul Het is zover: stem voor uw eigen pensioen!

Goed nieuws! U kunt vanaf nu uw stem uitbrengen en kiezen wie er namens u in het bestuur komt van uw pensioenfonds! De kandidatenlijst staat op de website van BPL-Pensioen en de uitnodiging om uw stem uit te brengen ontvangt u binnenkort van BPL-Pensioen.

Het is belangrijk dat u uw stem uitbrengt, want als gepensioneerde wilt u vertrouwen op de mensen die beslissingen nemen over uw pensioen! Daarom heeft de vereniging zich volhardend ingezet om ervoor te zorgen dat er verkiezingen plaatsvinden voor het bestuur van BPL pensioen. Daarnaast hebben we (na een juridische strijd) het voor elkaar gekregen dat MijnLandbouwPensioen twee kandidaten mag voordragen, waar we sinds 2014 recht op hebben.

Wij vragen u om:

  • Gebruik te maken van uw stemrecht: onze kandidaten verdienen uw stem!
  • Ook uw (oud) collega’s op te roepen: stem en word lid van MijnLandbouwPensioen.

 

Op wie kan ik stemmen?
We hebben twee sterkte kandidaten die ruime ervaring hebben in pensioensbesturen. Het bestuur vindt dat onze kandidaten een streepje voor hebben, omdat zij hard gestreden hebben om deze verkiezingen voor elkaar te krijgen.

Stem daarom op de kandidaten van MiinLandbouwPensioen: Arthur Theunissen en Ronald Zwijnenburg (u mag op beide stemmen, want u kunt twee stemmen uitbrengen!).

   
Arthur Theunissen        •Ronald Zwijnenburg

Wanneer kan ik stemmen?
De verkiezingen zijn gestart en lopen tot en met 11 augustus. De uitnodiging ontvangt u een deze dagen: houd uw brievenbus in dus de gaten (ook je digitale inbox op ‘www.mijnoverheid.nl’).

Hoe werkt het?
U krijgt een uitnodiging via uw inbox op mijnoverheid.nl of per post. Als u online stemt, werkt dit als volgt:

1. Log in op de website van BPL-Pensioen via https://www.bplpensioen.nl/
2. Ga maar ‘mijn pensioen’

 

 

 

3. Kies vervolgens ‘stemmen’

 

 

 

4. Bepaal 2x uw stem op uw kandidaat (onze kandidaten hebben we met de pijl aangegeven en bevelen we uiteraard van harte aan).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wie de andere kandidaten zijn? Kijk dan op https://www.bplpensioen.nl/kandidatenMet de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!