MijnLandbouwPensioen aangesloten bij NVOG - Mijn Landbouw Pensioen
16472
post-template-default,single,single-post,postid-16472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

MijnLandbouwPensioen aangesloten bij NVOG

16 feb MijnLandbouwPensioen aangesloten bij NVOG

MijnLandbouwPensioen is sinds kort aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden (NVOG). Als vereniging is ons motto: samen sta je sterker. De NVOG vertegenwoordigt ruim 100 verenigingen en heeft daarmee ook een stevige achterban. Als vereniging kunnen we onze zaken en zorgen hierdoor bij een bredere kring onder de aandacht brengen.

De NVOG is een landelijke overkoepelende vereniging van organisaties van gepensioneerden en lokale en regionale onafhankelijke seniorenverenigingen. Zij brengen gevraagd en ongevraagd belangrijke onderwerpen onder de aandacht bij de politiek en bij instanties die invloed kunnen hebben op zaken die gepensioneerden en ouderen aangaan.

De NVOG richt zich op drie hoofdthema’s:

  • Pensioenen;
  • Zorg, Welzijn & Wonen (ZWW);
  • Inkomen en Koopkracht.


Samen sterker

De NVOG heeft onze inspanningen om de medezeggenschap van gepensioneerden gestalte te geven bij BPL Pensioen met belangstelling gevolgd. De ontwikkelingen in de pensioensector en met name de plannen voor een nieuw pensioenstelsel zullen grote gevolgen hebben. Als kleine vereniging zal onze stem niet gelden, maar de stem van NVOG wordt wel degelijk gehoord.

Zeker omdat veel gepensioneerden pensioenen hebben bij meerdere pensioenfondsen, kan het bundelen van krachten ons ook helpen. Er zijn meer verenigingen van gepensioneerden die een relatie hebben met de ‘Groene sector’ van BPL Pensioen. Een samenwerking met die verenigingen kan ons ook helpen onze basis te verbreden, zodat onze stem ook echt gehoord wordt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de NVOG kijk dan op www.gepensioneerden.nlMet de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!