Rechter geeft MijnLandbouwPensioen opnieuw gelijk - Mijn Landbouw Pensioen
16493
post-template-default,single,single-post,postid-16493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rechter geeft MijnLandbouwPensioen opnieuw gelijk

30 mrt Rechter geeft MijnLandbouwPensioen opnieuw gelijk

De rechter had in september 2017 al bepaald dat BPL zo snel mogelijk verkiezingen moest organiseren voor 2 bestuurders namens de gepensioneerden. De rechter moest er weer aan te pas komen, want BPL weigerde een van onze kandidaten op de kieslijst te plaatsen. Dan zouden het geen vrije verkiezingen worden. Het is natuurlijk heel erg jammer dat er zelfs tweemaal een rechter aan te pas moest komen.
De rechter stelde onze vereniging opnieuw helemaal in het gelijk.

De rechter heeft in het vonnis 2 beslissingen genomen:

  • Het moet beide kandidaten van MijnLandbouwPensioen op de kieslijst plaatsten;
  • Onze beide kandidaten moeten ook gelijk behandeld worden met de andere kandidaten;

Dat de verkiezingen snel moeten plaatsvinden was voor de rechter vanzelfsprekend en dat had de rechter de vorige keer al duidelijk gemaakt.

Net als bij sport willen we na de spelhervatting niet meer terugkijken, maar ons vooral richten op een sportieve hervatting: voor pensioenfondsbesturen is er voldoende werk aan de winkel.

Gelukkig is er nu duidelijkheid en heeft BPL inmiddels ook de eerste stappen gezet om iedereen in de gelegenheid te stellen op de kandidaat te stemmen die ze het vertrouwen willen geven.

Verkiezingen bestuur BPL
Die vinden in de eerste helft van juli plaats.

Twee sterkte kandidaten van MijnLandbouwPensioen
MijnLandbouwPensioen heeft 2 sterke kandidaten en die kunnen zich makkelijk meten met de andere 4 kandidaten:

   
Arthur Theunissen        •Ronald Zwijnenburg

Klik op een van bovenstaande namen voor meer info over de kandidaten. Ze vertellen iets meer van zichzelf, wat de beweegredenen zijn om op te komen voor de belangen van de gepensioneerden en hoe ze dat willen doen.

MijnLandbouwPensioen heeft dus sterke kandidaten die zich al bewezen hebben op het gebied van pensioenen, maar die elk ook een duidelijk eigen profiel hebben: er valt dus ook echt wat te kiezen.Met de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!