Kandidaat Bestuursleden | Mijn Landbouw Pensioen
16360
page-template-default,page,page-id-16360,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kandidaat Ronald Zwijnenburg

KANDIDAAT BESTUURSLID RONALD ZWIJNENBURG

Hallo, mijn naam is Ronald Zwijnenburg. Ik ben een gepensioneerde Vakbondsbestuurder, inmiddels 65 jaar oud. Ik heb ruim 30 jaar de belangen van de mensen, werkzaam in de voedingsmiddelen industrie en de Landbouw behartigt namens CNV Vakmensen.

WAAROM IK MIJ BESCHIKBAAR WIL STELLEN?

Er werd mij gevraagd of ik me beschikbaar wilde stellen voor een van de gepensioneerden zetels bij het Pensioenfonds voor de Landbouw. Dat wil ik graag doen, omdat er met de belangen van de gepensioneerden slecht wordt omgegaan. Terwijl er nog nooit zoveel geld in de pensioenkassen heeft gezeten, worden de pensioenen al bijna 10 jaar niet meer geïndexeerd.

UITGEBREIDE ERVARING OP GEBIED VAN PENSIOENEN

Toen ik nog vakbondsbestuurder was heb ik in het bestuur van Colland gezeten, en als plaatsvervanger in het Vutfonds voor de Landbouw(Suwas). Ook mocht ik in de periode tussen 2008 en mijn pensioendatum in 2012,  namens werknemers in een aantal pensioenfonds besturen zitten, zoals het pensioenfonds voor de sigarenindustrie en het pensioenfonds Groente en Fruit. Daarnaast heb ik na mijn pensionering nog in het bestuur gezeten namens gepensioneerden in het pensioenfonds Textielverzorging. Nu ondergebracht bij pensioenfonds MITT.

Er is dus sprake van een uitgebreide ervaring op het gebied van de pensioenen, en het behartigen van belangen van doelgroepen is bij mij ook in goede handen.

Laten we hopen dat de verkiezingen spoedig zullen worden gehouden, en uw belangen weer een rol gaan spelen bij alle besluiten die het BPL neemt.

Ronald Zwijnenburg
Uw belangen moeten weer een rol gaan spelen bij alle besluiten die het PBL neemt.
Met de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!