Kandidaat Bestuursleden | Mijn Landbouw Pensioen
16375
page-template-default,page,page-id-16375,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Verkiezingen Bestuur BPL

KANDIDAAT BESTUURSLEDEN

MijnLandbouwPensioen zal op korte termijn bestuurders kandidaat stellen die echt oog hebben voor de belangen van de gepensioneerden. Kandidaten met verstand van zaken die ook in staat zijn om daar in het bestuur echt aandacht voor te vragen. Het zal zeker niet zo zijn dat de nieuwe kandidaten dan in alles wel hun zin zullen krijgen: wel kunnen we zeker zijn dat onze belangen als gepensioneerden echte aandacht hebben gekregen.

EVEN VOORSTELLEN…

MijnLandbouwPensioen is al goed voorbereid op die verkiezingen. We hebben twee kandidaten gepresenteerd die heel goed in staat zijn om in het bestuur de aandacht te vestigen op de belangen van de gepensioneerden.

AAEAAQAAAAAAAAWRAAAAJDI1NzFlNTdjLTQxNzItNGY4Ni04NmJjLTQxMDRjYjMwMTI1Ng

Arthur Theunissen

Voorzitter van MijnLandbouwPensioen en met meer dan 10 jaar ervaring in het besturen van verschillende pensioenfondsen.  In de periode 2007-2015 met succes als voorzitter leiding gegeven aan het bestuur van het Heinz Pensioenfonds.

Meer over Arthur
Ronald Zwijnenburg

Een zeer ervaren en gedreven CNV-vakbondsbestuurder (inmiddels gepensioneerd bij een ander fonds). Ronald heeft onder andere ruime ervaring in diverse bedrijfstakpensioenfondsen (enkele daarvan zijn naar BPL gegaan of zijn dat van plan).

Meer over Ronald

Met de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!