Zorgpremies 2019 bekend - Mijn Landbouw Pensioen
16537
post-template-default,single,single-post,postid-16537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Zorgpremies 2019 bekend

25 nov Zorgpremies 2019 bekend

De zorgverzekeraars hebben hun nieuwe zorgpremies voor 2019 bekend gemaakt. We zijn het inmiddels gewend: aan het eind van elk jaar ‘ff checken’ of je bij de juiste zorgverzekeraar zit. Zeker met de fikste stijging van de zorgpremies is het van belang om de kosten goed in de gaten te houden.

Collectiviteitskorting voor leden

Met de premie kunnen we je misschien een beetje helpen: Verzekeraars geven collectiviteitskortingen. Sinds kort heeft de koepel NVOG waarbij we als vereniging zijn aangesloten een afspraak met VGZ. Die kortingscode kun je als lid van onze vereniging eenvoudig gebruiken. Hiermee krijg je 8% korting op het basis pakket en circa 10% op extra dekking. Heb je voorheen bij Heinz gewerkt? Dan kun je ook gebruikmaken van de collectiviteitskorting die Heinz met Menzis heeft afgesloten. Hiervoor geldt 8% korting op het basis pakket en 11% op extra dekking.

Wil je gebruik maken van de collectiviteitskorting? Gebruik dan één van onderstaande kortingscodes:

  • Collectiviteitskorting Menzis (code Heinz-contract): 51665 (8,7% korting op basispakket en circa 11% op extra dekking)
  • Collectiviteitskorting VGZ (code NVOG-contract): 87711035 (8% korting op basispakket en circa 10% op extra dekking)

 

Het aller belangrijkste is dat je verzekerd bent van de beste zorg: je kunt zelf het beste beoordelen wat voor jou belangrijk is en welke verzekeraar het beste bij jou past. Kijk voor meer informatie over Menzis en VGZ op onderstaande websites.

https://www.menzis.nl/keuzehulp
https://www.vgz.nl/gecoveredMet de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!