Zorgpremies 2020 bekend - Mijn Landbouw Pensioen
16537
post-template-default,single,single-post,postid-16537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Zorgpremies 2020 bekend

02 dec Zorgpremies 2020 bekend

De zorgverzekeraars hebben hun nieuwe zorgpremies voor 2020 bekend gemaakt. We zijn het inmiddels gewend: aan het eind van elk jaar ‘ff checken’ of je bij de juiste zorgverzekeraar zit. Dit jaar zijn de collectieve kortingen heel beperkt: die mogen maximaal 5% zijn. Op aanvullende verzekeringen zijn er wel nog flinke verschillen in de kortingen. Zeker met de fikste stijging van de zorgpremies is het van belang om de kosten goed in de gaten te houden.

Collectiviteitskorting voor leden

Met de premie kunnen we je misschien een beetje helpen: Verzekeraars geven collectiviteitskortingen. Via de link kom je op een site die de kortingen op een rijtje heeft gezet. We beperken ons tot het aanbieden van die link.

https://www.zorgpremiekorting.nl/

Het aller belangrijkste is dat je verzekerd bent van de beste zorg: je kunt zelf het beste beoordelen wat voor jou belangrijk is en welke verzekeraar het beste bij jou past.Met de vereniging gepensioneerden Landbouw sta je sterker! Word daarom (gratis) lid!